Uw winkelwagen is leeg!

Chicago Bulls had geen enkele kans tegen de Houston Rockets

09-01-2018 0
Het was opnieuw een slechte start voor de Chicago Bulls, want Fred Hoiberg callde een vroege time-out. Stieren waren echt slordig in het eerste kwartaal. Ze maakten twee manden en maakten in de eerste zes minuten drie omzet.
 
Trevor Ariza startte de wedstrijd drie voor drie vanuit de driepuntslijn. Rockets eindigde het eerste kwartaal met acht drie wijzers. De Bulls hadden het moeilijk, maar eindigden de eerste na een 9-0 punt.
 
Bulls verscheen in het tweede kwartaal dankzij Bobby Portis. Portis eindigde de eerste helft met 16 punten in 16 minuten. Portis deed wat hij het beste doet, en dat is fysiek zijn en veel energie brengen. Op een gegeven moment in de eerste helft waren de Bulls 21 punten achter goedkope Chicago Bulls basketbal kleding, maar de Bulls hadden een groot tweede kwart om er een vijfpuntsspel van te maken. Bulls speelde met veel moeite en scoorde 33 punten in de tweede. Bij rust lagen de Bulls achterop met 60-55.
 
Bulls defensie blijft fouten maken
 
Vroeg in het derde kwartaal namen de Bulls de leiding, maar slechts een paar seconden terwijl de Rockets nog drieën maakten. De Rockets eindigden het derde kwart op een 6-0 punt. Bulls scoorde slechts 21 punten in de derde. Rockets namen een voorsprong van 87-76 naar het vierde kwartaal.
 
Tweede-kansspunten en drie wijzers doodden de game Bulls all, en het was een grote reden waarom de Bulls verloren. Rockets maakten 20 driepunters, wat de Bulls het meest hebben toegestaan ​​in een wedstrijd dit seizoen. Tegen de Rockets lieten de Bulls veel shooters openstaan. Kris Dunn worstelde vroeg, maar eindigde de wedstrijd met 19 punten, acht assists en vier rebounds. Bobby Portis had een hele goede wedstrijd toen hij eindigde met 22 punten.