Uw winkelwagen is leeg!

Chicago Bulls ondertekenen Ryan Arcidiacono op een tweerichtings

29-07-2017 0
Volgens de verslagen van Sportando en Sean Highkin van de Atletiek, hebben de Bulls puntwachter Ryan Arcidiacono ondertekend voor een eenjarige deal.
 
Met de invoering van tweerichtingscontracten heeft de NBA teams meer prikkels gegeven om fringe spelers te ondertekenen. Door deze contracten te ondertekenen, is de hoop dat de spelers zich in de G-League kunnen ontwikkelen en op het juiste moment bij het ouderspubliek kunnen bijdragen. Tweerichtingscontracten zijn heel nieuw en als je niet precies weet hoe ze werken, hier is een goede gids van Chris Reichart van de NBA G-League site, 2Ways10Days.
 
De Chicago Bulls waren al begonnen met het ondertekenen van spelers op die contracten Chicago Bulls basketbal kleding, en twee weken geleden ondertekende de Summer League-stand-out Antonio Blakeney een tweejarig pact.
 
Arcidiacono werd in 2016 uit Villanova geëxploiteerd en ondertekend met de San Antonio Spurs om op hun Summer League-team te spelen. Hij maakte het helemaal tot aan het voorseizoen, maar werd na drie pre-season spellen op vrijstellingen geplaatst.
 
Gelukkig voor Arcidiacono, vond hij een huis met de Austin Spurs, de G-League-affiliate voor San Antonio. Terwijl hij in 34 wedstrijden in Austin speelde speelde Arcidiacono met een gemiddelde score van 6,4 punten en schoot 42% van het driepuntsland.
 
Arcidiacono was het meest recent in het team van de Bulls Summer League, speelde in 5 wedstrijden en gemiddeld 5,8 punten, 3.2 rebounds terwijl hij 41.7% van het veld schiet. Nu heeft hij de kans om zich te bewijzen op de Windy City Bulls. Gezien Chicago's puntwachtsituatie, zou hij van nut kunnen zijn als hij opgeroepen wordt. Hij is niet de meest atletische puntwacht, maar kan zichzelf op de puntwachtplek houden en een overtreding uitvoeren.
 
De ideale situatie in termen van deze deal is dat hij zich ontwikkelt tot een speler die in de toekomst de Bulle nuttige minuten uit de bank kan geven. Chicago moet openstaan ​​voor alle opties als het gaat om de puntwachtspositie en nu een andere optie in Ryan Arcidiacono hebben.