Uw winkelwagen is leeg!

Dallas Mavericks: 5 gewaagde voorspellingen voor 2017-18 NBA sei

05-09-2017 0
De Dallas Mavericks betreden het seizoen 2017-18 met veel belofte. Hier zijn vijf voorspellingen voor volgend jaar.
 
De Dallas Mavericks namen een interessante stap achteruit in het seizoen 2016-17. Zij gingen 33-49 vorig jaar, gezien hun offseason handel voor centrum Andrew Bogut niet samen met hun een jaar contract van $ 10 miljoen contract om puntwachter Deron Williams opnieuw te ondertekenen.
 
Bogut en Williams waren beide weg voor het seizoen beëindigd en het team slaagde erin basketbal kleding kind om een ​​juweeltje op de onbemande vrijemarktmarkt te vinden.
 
Voormalige Indiana Hoosiers point guard Yogi Ferrell tekende een contract van 10 dagen met de Mavericks op 28 januari. Ferrell was in de G League en tweemaal tweemaal gesneden door de Brooklyn Nets.
 
Dingen begonnen echter anders voor hem in Dallas. Ferrell was op zijn eerste dag gegooid in de startlijn en hij omarmde de rol.
 
Een indrukwekkende prestatie van Ferrell tegen de Portland Trail Blazers op 3 februari kreeg de aandacht van het Dallas Mavericks frontkantoor en de rest van de competitie. Ferrell heeft 31 punten opgebouwd, waardoor de rookie-record voor 3-pointers in een spel met negen is gemaakt.
 
De rookie ging 29 wedstrijden voor de Mavericks op weg naar een eerste team All-Rookie selectie. Hij gemiddeld 11,3 punten, 4,3 assists, 2,8 rebounds en 1.1 steelt per spel in 36 optredens vorig seizoen. Ferrell werd voor het seizoen afgesloten met een multi-jaar contract met de Mavericks.
 
Het was Dallas 'eerste seizoen verloren sinds het seizoen 1999-00 toen ze 40-42 gingen. Zij kwalificeren zich niet voor de [ontslag voor de eerste keer sinds het seizoen 2012-13.
 
De Mavericks vonden een paar positieve punten van vorig seizoen ondanks hun record, en kwamen toen in het 2017 NBA Draft met Dennis Smith Jr. in hun ronden als de negende algehele keuze, dus alles is niet helemaal voor hen verloren.
 
Ze hebben een fijne mix van veteraanleiderschap en jeugd gecreëerd goedkope Dallas Mavericks basketbal kleding, die voor de 2017-18 seizoen een aantal voorspellingen op de tafel zetten.