Uw winkelwagen is leeg!

Een nadere kijk op de Two Way Players van Washington Wizards

21-08-2017 0
De rooster van Washington Wizards zit momenteel op 18 spelers goedkope Washington Wizards basketbal kleding, waaronder twee tweerichtingsspelers. Ze zullen de kans hebben om in de G-League te spelen, en kunnen mogelijk minuten verdienen met de profs in D.C.
 
Vroeger deze zomer tekenden de Wizards ongetekende rooklieden Devin Robinson en Michael Young aan twee jaar contracten, beide tweerichtingsovereenkomsten. Onder de nieuwe collectieve onderhandelingsovereenkomst kunnen teams twee tweerichtingsspelers ondertekenen die het grootste deel van hun speeltijd in de G-League zullen doorbrengen. Zij mogen echter maximaal 45 dagen doorbrengen met hun aangesloten team van NBA.
 
Twee-wegspelers tellen niet tegen de salarisdop. Onder dit contract zullen de Wizards waarschijnlijk niet veel Robinson of Young op het hof zien volgend seizoen. Als ze echter op een hoog niveau spelen, zouden ze in de nabije toekomst deel uitmaken van de Wizards 15-man rooster.
 
Devin Robinson speelde drie jaar aan de Universiteit van Florida voordat hij voor het NBA-concept verklaarde. In zijn junior jaar in Florida, de 6'8 "kleine naar voren gemiddeld 11,1 punten en 6,1 rebounds per spel en bijna schot 40% van drie. De hoofdwachter Michael White, Michael White, geloofde Robinson voor zijn snelheid en vermogen om aan beide kanten van de vloer te spelen. Robinson ging echter niet in het 2017 NBA-ontwerp voor een gebrek aan aanvallende veelzijdigheid. Hij is gekritiseerd omdat hij niet in staat is zijn eigen schot te creëren en een onbetrouwbare playmaker te zijn.
 
Robinson speelde voor de tovenaars in de zomerse competitie de moeite om de bal in de mand te zetten. Echter, hij maakte zijn offensieve ellende op het defensieve einde, waarbij meerdere steeltjes en blokken werden opgeslagen. Robinson heeft de potentie en atletiek om een ​​solide speler in de NBA te worden, maar hij moet zijn offensieve spel sterk verbeteren.
 
Michael Young van de Universiteit van Pittsburgh was vorig jaar een van de beste scorers in het gehele NCAA. Jonge gemiddeld 19,6 punten per spel dat de eerste was in de Atlantic Coast Conference. Echter, zelfs met zijn grote vermogen om de bal in de mand op hoge clips te zetten, ging Young nog steeds ongemonteerd.
 
De 6'8 "power-forward is zwaar bekritiseerd omdat hij niet een geweldige sprongschot heeft en zich te veel richt op de rechte lijn de bal naar de mand richt. In zijn eerste drie jaar bij Pitt maakte Young een totaal van 19 drie pointers. In zijn senior jaar benadrukte Young zijn schot te verbeteren, meer dan verdubbeling van zijn gecombineerde totaal van de laatste drie seizoenen met 42 drie punten. Terwijl duidelijk verbeterd, schoot Young alleen 34% van drie, respectabel, maar niet genoeg om de aandacht van NBA-scouts te grijpen.
 
In de zomerse competitie van de Tovenaars vertoonde Young zijn indrukwekkende scoren en rijvaardigheden, gemiddeld bijna 10 punten per spel. Dat gezegd is, het is duidelijk dat Young nog steeds zijn schot moet verbeteren en slechts 33% schiet. Als hij zijn schietcapaciteiten in de G-League sterk kan verbeteren, zou Young de offensieve vonk voor de Wizards in de toekomst kunnen zijn.