Uw winkelwagen is leeg!

Hawks 'DeAndre' Bembry uit 4-6 weken met triceps letsel

14-09-2017 0
ATLANTA - Hawks voorwaarts DeAndre 'Bembry zal minstens een maand missen met een strakke triceps en mogelijk het begin van basketbal kleding het reguliere seizoen.
 
De Hawks hebben woensdag aangekondigd dat Bembry vorige week een MRI heeft ondergaan. Er was geen aanwijzing hoe het letsel zich voordoet, maar hij heeft tijdens veel van de offseason tijdens teamfaciliteiten gewerkt.
 
Bembry zal vier tot zes weken uit alle basketbalactiviteiten worden gehouden. Hij zal deze maand zeker trainingskamp missen en waarschijnlijk alle vijf voorseizoenspellen.
 
Als je de zes weken gedwongen hebt om uit te zitten, zou Bembry meerdere wedstrijden van de reguliere seizoen missen. De Hawks open 18 oktober tegen de Dallas Mavericks.
 
Een eerste ronde in 2016 speelde de 6-voet-6 Bembry spaarzaam voor Atlanta in zijn rookseizoen, gemiddeld 2,7 punten en 9,8 minuten in 38 wedstrijden.
 
Zijn speeltijd cijfers om dit seizoen te verhogen, goedkope Atlanta Hawks basketbal kleding, met de Hawks die een langdurig heropbouwplan beginnen.