Uw winkelwagen is leeg!

Isaiah Thomas: Ik wist dat de Boston Celtics goed zouden zijn

13-11-2017 0
HOUSTON - Niet alleen moest Isaiah Thomas voor de rechtbank zitten en zijn nieuwe team zien worstelen Goedkope basketbal kleding kopen online, hij ziet ook zijn voormalige club floreren in Boston.
 
De Celtics gaan de wedstrijd van vanavond in tegen de Charlotte Hornets-winnaars van 10 opeenvolgende races. Ze staan ​​op de eerste plaats in het oosten, een volledige vijf wedstrijden voor de 11e plaats Cavs, hoewel ze hun op een na beste speler in Gordon Hayward missen.
 
"Ik wist dat ze goed zouden zijn," vertelde Thomas cleveland.com. "Ze wonnen 10 op een rij, dat is absoluut een verrassing, dat is moeilijk om te doen, alsof ze goede spelers hebben, ze hebben een geweldige coach, dat zou gebeuren, het is niet alsof ze me ruilden en ze waren een slecht team worden, ze zouden absoluut een goed team worden, wat ze ook zijn, ze hebben goede spelers bovenop het hebben van een geweldige coachingstaf. "
 
Thomas sprak uitvoerig met cleveland.com over zijn aanstaande terugkeer naar de rechtbank met de Cavs, passend bij LeBron James, en waar hij denkt dat hij een Cleveland-team kan helpen dat duidelijk worstelt.
 
De Celtics ruilden Thomas, Jae Crowder, Ante Zizic en twee draft-picks voor Kyrie Irving. Thomas werd derde in de NBA in het scoren vorig seizoen op 28,9 punten per wedstrijd en een All-Star voor de tweede keer, maar een heupblessure dwong hem uit voor het grootste deel van de Oost-finale tegen de Cavs.
 
Irving heeft het voor hem overgenomen en leidt de Celtics met 22,0 punten en 5,7 assisteert per spel. Zijn aantal is iets lager dan het carrièrejaar dat hij een jaar geleden met de Cavs genoot, maar de Celtics zijn het best beoordeelde verdedigende team van de NBA.
 
De Cavs hebben de slechtste verdediging van de competitie.
 
"Het is absoluut moeilijk," zei Thomas. "Ik dacht niet dat het zo moeilijk zou zijn als het nu is voor ons, maar ik bedoel, iedereen gaat er op een bepaald moment in het seizoen doorheen. Ik ben blij dat we het nu doormaken om het vroegtijdig te achterhalen. en hopelijk wordt het later in het jaar beter. "
 
Thomas, nooit ontbrekend voor zelfvertrouwen, zei dat de tijd van Cavs zal komen. Hij is terug in januari, maar Thomas lijkt de tijd vooruit te zijn in zijn revalidatiewerk aan zijn rechterheup.
 
"Hier, natuurlijk, zeker als ik terug ben," zei Thomas, toen hem werd gevraagd of de Cavs zou herstellen.
 
"We zullen zien wat er tegen het einde van het jaar gebeurt en als we eenmaal bij de play-offs komen en dat soort dingen Cleveland Cavaliers kleding, maar ik wist (de Celtics) goed zouden zijn."