Uw winkelwagen is leeg!

San Antonio Spurs Geruchten: Kyrie Irving's favoriete bestemming

14-08-2017 0
De San Antonio Spurs waren het team van Kyrie Irving, maar hij zou misschien ergens anders willen gaan.
 
Nadat Kyrie Irving een verhuizing naar de San Antonio Spurs wilde, lijkt het dat dit veranderd is. Volgens Patreon.com's Peter Vecsey (h / t HoopsHype), verkies Irving een deal voor de Los Angeles Clippers. Hij noteerde de hertog product zomer trainingen in Los Angeles.
 
Voor de afgelopen maand was Irving het onderwerp van handelsgerugten. Hij verzocht om een ​​verhuizing van de Cleveland Cavaliers, met het verlangen om de leidende man elders te zijn, in plaats van LeBron James, die sinds 2014-15 de beste speler van het team is geweest.
 
Irving vermeldde San Antonio als topbestemming, met de New York Knicks, Minnesota Timberwolves en Miami Heat als andere teams waar hij naar ging. Elk team, inclusief de Spurs, heeft zijn opwaartse en nadeel aan een potentiële deal.
 
Zes teams maakten zelfs aanbiedingen voor de Cavs 'star point guard goedkope San Antonio Spurs basketbal kleding. Twee weken nadat dit werd geopenbaard, liet niets op het punt staan ​​en ziet dat op 12 augustus.
 
Irving zou een upgrade zijn over de huidige puntwachtopties op de Spurs, tenzij Kawhi Leonard naar de positie kwam in een James Harden-achtige beweging, trok de Houston Rockets in het seizoen 2016-17. Patty Mills, Dejounte Murray en Derrick White zijn de driepuntswachters die San Antonio heeft, zoals Tony Parker voor een onbepaalde periode van het seizoen 2017-18 terugkeert van een gescheurde quad.