Uw winkelwagen is leeg!

Utah Jazz F Thabo Sefolosha redt vrouw op Provo River trip

08-10-2017 0
Thabo Sefolosha had een gedenkwaardige zomer - en niet alleen door zijn nieuwe tweejarige deal met de Utah Jazz.
 
Sefolosha, toen hij werd gevraagd door verslaggevers na de vrijdagochtend oefening van het team, onthulde dat hij vorige maand een vrouw heeft gered van verdrinking terwijl hij en zijn familie op een raftingtocht langs de Provo-rivier waren.
 
Lori Clark was aan de rivier met vrienden en hun kinderen aan het zweven toen haar buis kapselde. Ze worstelde om te blijven zwaaien, terwijl er last van snijpunten en kneuzingen van de rotsen onder de snelle stroom leed. Sefolosha en zijn familie kwamen op Clark, en de 6-voet-7 Zwitserse voorwaartse lift legde haar in hun vlot.
 
'Hij realiseerde zich niet dat ik echt in de strakke straat was,' zei Clark in een interview met het Salt Lake Tribune. 'Hij heeft die dag mijn leven echt gered.'
 
Een nederige Sefolosha beweerde: "Ik heb niemand gered", maar was verrast dat hij werd gevraagd over de redding.
 
'Wie vertelde je over de dame?' Sefolosha zei. 'Wow, dat is willekeurig.'
 
Na het bereiken van droog land, vertelde Sefolosha Clark dat hij onlangs van Atlanta naar Utah was verhuisd voor werk. Ze wisselden telefoonnummers om te kijken hoe Clark na de beproeving was hersteld.
 
"Toen ik hem vroeg waar hij werkte, zei hij gewoon dat hij voor de Jazz gewerkt had, niet dat hij voor hen speelde," zei Clark. 'Ik was aardig dat hij een speler was omdat zijn voeten zo groot waren.'