Uw winkelwagen is leeg!

Warriors 'Kevin Durant is altijd welkom om terug te keren naar T

07-08-2017 0
Sinds Kevin Durant de beslissing heeft genomen om de Oklahoma City Thunder te verlaten, is er een gedeeld gevoel van verraad van de stad naar hem geweest.
 
Echter, dit is duidelijk geen gevoel dat Oklahoma Senator Jim Inhofe afgaf tijdens een recent gesprek met TMZ waar hij een gastvrije hand aan Durant verlengde.
 
Tijdens zijn negen seizoenen in Oklahoma City was Durant een geliefde speler zowel op als buiten de rechtbank. Hij was een grote activa in de gemeenschap met zijn verschillende projecten, terwijl hij ook het tornado-hulpfonds van het Rode Kruis in 2013 voor Oklahoma City heeft geholpen die verwoest werd door de natuurramp waaraan hij 1 miljoen dollar gaf door zijn stichting.
 
Op de rechtbank hielp hij de Thunder tot een enorm succes met zes playoff optredens basketbal kleding kind, vijf Northwest divisie titels en een NBA Finals uitstraling. Hij was ook een belangrijke factor in het helpen om het team voor meerdere jaren in een powerhouse in de competitie te transformeren.
 
Het was alleen natuurlijk om wat zure grap te maken over hoe de situatie zich ontvouwde, maar het kan niet overzien van de enorme invloed die Kevin Durant op de organisatie en de stad heeft gemaakt.